Alteration [BXT005]

by marion

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €3 EUR  or more

     

1.
05:33
2.
05:12
3.
04:44

about

Újabb kiadvánnyal jelentkezünk - a korábban a Collect All And Save remixlemezén és a csapat YELLOW című válogatásán is feltűnő marion 3 dalt felvonultató, Alteration címet viselő kislemeze immár az ötödik megjelenés a BETWIXT katalógusában.

Az Alteration cím marion közelmúltbeli belső harcaira, változására utal, ezt az alaptételt pedig az EP-t nyitó Alphabet tovább erősíti – a komor felütéssel induló, később viszont ábrándozó, elszállós irányba húzó dal finoman adagolt szintikkel és kifinomult dobgroove-val operál.

A Unit a kislemez talán leginkább tánctérre szabott trackje. Letisztult, de fülbemászó melódiák és izgalmas perkák diktálják a tempót, ennek köszönhetően a szám bármelyik house buli főműsoridejében megállja majd a helyét.

Az Alteration összesen több mint 15 percét a Void zárja, szépen lekerekítve az etűdöt – a merengő hangulat ebben az esetben is adott, a dobok pedig zárótrack lévén itt már finomabban ütnek, mint a Unit, vagy az Alphabet esetében.

Master: Nagy Roland
Kreatív: Lugosi Tamás 'Scham'

----------

Here comes a new release! Previously marion was featured on the Collect All And Save remix album and on YELLOW compilation. The 5th issue of the BETWIXT label is titled ‘Alteration’ and presents 3 tracks from marion.

The title ‘Alteration’ refers to recent internal struggles and shifts and this can be heard echoing in the first track ‘Alphabet’. The gloomy sonority slowly transforms into a dreamy harmony with finely measured synths and sophisticated drumgroove.

The track called ‘Unit’ aims at the dancefloors, no less. Immaculate, catchy melodies and exciting percs dictate the tempo, resulting in a hit suitable for peak-time house sets.

The 15 minutes long ‘Alteration’ concludes with ‘Void’. The contemplative frame of mind remains but the drums hit softer here than in the cases of ‘Unit’ or ‘Alphabet’.

credits

released July 25, 2019

license

all rights reserved

tags

about

BETWIXT Pécs, Hungary

A BETWIXT egy pécsi bázisú, kortárs elektronikus zenei műhely, ahol a hangsúlyt a fősodron kívüli izgalmas és finom műfajok kapják. Kellemesen bólogató techno, jövőből jött hip-hop, törtek és négynegyedek, és minden más, ami az #okoselektronika hashtag köré fűzhető. ... more

contact / help

Contact BETWIXT

Streaming and
Download help

If you like Alteration [BXT005], you may also like: