We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

BLUEPRINT [BXT001]

by BETWIXT

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

about

Negyedik születésnapunkat ünnepeljük, aminek meg is adjuk a módját: tagjaink és rendszeres fellépőink zenéiből egy hétszámos albumot jelentetünk meg.
A Blueprint névre keresztelt első album tökéletes lenyomata annak, hogy mi is a BETWIXT esszenciája: találkoznak benne tucatnyi megjelenést a hátuk mögött tudó, tapasztalt producerek és újoncok. A négynegyed vegyül a trappel és a kísérleti elektronikával. Az elektronika az élőzenével.
Hallgassatok bele a pécsi underground eklektikába!

-------

Showing off our pride and joy as we are celebrating our 4th birthday: releasing a 7-track album made by our squad members and our frequent guest artists.
The first album called ‘Blueprint’ perfectly describes the essence of BETWIXT: it is where experienced producers with dozens of releases and newbies meet. Four-on-the-floor rhythm mingled with trap music and experimental electronica, electronica combined with live music.
Go check it out and listen to the underground eclectics of Pécs!

Mastering: Fábián Ferenc [https://soundcloud.com/ferkohyeah]
Artwork: Köves Rebeka [bit.ly/pudingbor]

credits

released March 22, 2018

license

all rights reserved

tags

about

BETWIXT Pécs, Hungary

A BETWIXT egy pécsi bázisú, kortárs elektronikus zenei műhely, ahol a hangsúlyt a fősodron kívüli izgalmas és finom műfajok kapják. Kellemesen bólogató techno, jövőből jött hip-hop, törtek és négynegyedek, és minden más, ami az #okoselektronika hashtag köré fűzhető. ... more

contact / help

Contact BETWIXT

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like BETWIXT, you may also like: